‘SAYENİZDE HARİKA BİR 8 MART YAŞADIK’

642

Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Kütahya’da yönetim kadrolarında görev yapan kadın idarecileri ziyaret eden Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu 6/C Sınıfı öğrencileri çiçek hediye etti. Öğrencilere teşekkür notları yazmayı ihmal etmeyen kadın yöneticiler, öğrencilerin ziyareti sebebiyle duyduğu mutluluğu paylaştı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kütahya’da birçok etkinlikle kutlandı. Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu da  8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir etkinlik düzenlendi.

Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu Okul Müdürü Mustafa Çolak, 6/C Sınıfı öğretmenleri Yakup Temiztaş, Tolga Çırak ve 6/C Sınıfı öğrencileri Mertcan Birgöz, Bilal Mercan, Beytullah Aydın, Osman Demiray, Talip Efe Ülkü Kütahya’daki resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarında görev yapan kadın yöneticilere bir dizi ziyarette bulundu.

Kütahya Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, Kütahya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fatma Uz, Kütahya Valiliği İdari Hizmetler Şube Müdürü Kadriye Duman, Kütahya Valiliği Yazı İşleri Müdür Vekili Havva Başarı, Kütahya Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Dış İlişkiler Birimi Sorumlusu Esra Kaya, Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak, Komiser Merve Işık, Yeşilay Kütahya Şube Başkanı ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders’ı ziyaret eden özel eğitim öğrencileri, kadın yöneticilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp çiçek hediye etti.

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR MESAJLARI YAZDILAR

Öğrencilerin kutlama ziyaretlerinden duydukları mutluluğu belirten kadın yöneticiler, nazik ziyaretleri için öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Kütahya Valiliği İdari Hizmetler Şube Müdürü Kadriye Duman 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle nazik ziyaretleri için Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu öğrencilerine teşekkür ederken Kütahya Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu’na yapmış oldukları nazik ziyaret için teşekkür etti. Kütahya Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Dış İlişkiler Birimi Sorumlusu Esra Kaya ise Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu öğrencileri için bir kutlama notu yazarak “8Mart Dünya Kadınlar Günü’nde beni ziyaret edip çiçek getirmeniz çok mutlu etti. Düşünceli davranışınız için çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından ziyaretin detaylarını paylaşan Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, “Çinikent Özel Eğitim Okulunun Kıymetli 6/C sınıfı öğrencilerine, Okul Müdürümüz Sayın Mustafa Çolak’a ve özel eğitim öğretmenlerimize bu güzel gündeki ziyaretleri ve zarif hediyeleri için çok teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ise Okul Müdürü Mustafa Çolak, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek “Sizlerin sayesinde harika bir 8 Mart kutlaması oldu” dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *