SPORKENT KAVŞAĞINDA CİP DEVRİLDİ

1853

Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Sporkent Kavşağı Akşemsettin Cami önünde otomobil, cip ile çarpıştı. Cipin çarpışmanın şiddetiyle savrulduğu kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken iki araçta da maddi hasar oluştu

Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Sporkent Kavşağında otomobil ile cip çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle devrilen cipte bulunan 6 kişi ile otomobil sürücüsü yaralandı

Kaza, Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Sporkent Kavşağı Akşemsettin Cami önünde meydana geldi. Çevreyolu istikametinden gelerek Sporkent kavşağına giriş yapan H.K. idaresindeki 43 AT 064 plakalı otomobil, Şehit Ömer Halisdemir Caddesi istikametinden gelerek Selimiye Caddesi istikametine seyreden A.S. (33) yönetimindeki 43 ACT 740 plakalı cip ile çarpıştı.

7 YARALI

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan cip devrilerek yan geldi. Kazada araç sürücülerinin yanı sıra F.S. (33), A.E.S. (8), E.S.Ö. (16), S.G. (40) ve S.I. (40) yaralandı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslardaki ilk müdahalelerinin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine sevk etti.

Maddi hasarın oluştuğu iki araç, trafik polislerinin incelemesinin ardından çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *