KİHMED YÖNETİCİ AKADEMİSİ’NİN KONUĞU VALİ ÇELİK

590

KİHMED Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Yönetici Akademisinin konuğu olan Vali Ali Çelik, yöneticilik tecrübelerini gençlerle paylaştı. Vali Ali Çelik, iyi bir yöneticide bulunması gereken özellikleri muhatabını ciddiyetle dinlemek, adalet, cesaret ve empati olarak açıkladı

Kütahya İmam-Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) tarafından düzenlenen ve Kütahya’da görev yapan genç okul yöneticilerinin katıldığı KİHMED Yönetici Akademisi devam ediyor. Ocak ayında başlayan ve KİHMED Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıların dokuzuncu haftasında Kütahya Valisi Ali Çelik yönetici akademisine konuk oldu.

TECRÜBELERİNİ AKTARDI

Vali Çelik gençler ile yöneticilik tecrübelerini paylaşırken önemli hususlara dikkat çekti. Bir yöneticide olması gereken en önemli özelliklerin muhatabını ciddiyetle dinlemek, adalet, cesaret ve empati olduğunu ifade eden Vali Çelik, dinleme ve değerlendirme esnasında olayların faillerinden ziyade fiilere odaklanılmasının vazgeçilemez esas olduğuna dikkat çekti.

Karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerleyen programda Vali Çelik genç yöneticilere, bir insanın ömründe ulaşabileceği en yüce makamın güvenilirlik olduğunu ve iyi bir idarecinin işinin gerekleri ile kişisel samimiyetlerini birbirine karıştırmaması gerektiğini söyledi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *