SAVUNMAYA 1.95’LİK TAKVİYE

372

2.Lig ekibi Afjet Afyonspor’dan transfer edilen 28 yaşındaki stoper Melih Şencan bu sezon Belediye Kütahyaspor formasını terletecek. Melih Şencan 1.95 boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Belediye Kütahyaspor’da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Mavi lacivertli ekip son olarak kadrosuna Hes İlaç Afyonspor’dan Melih Şencan’ı kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçen sezon Hes İlaç Afyonspor forması giyen Melih Şencan ile anlaşmış bulunmaktayız.  Camiamıza hayırlı olsun.”ifadelerini kullandı.

MELİH ŞENCAN İMZAYI ATTI

2.Lig ekibi Afjet Afyonspor’dan transfer edilen 28 yaşındaki tecrübeli stoper Melih Şencan bu sezon Belediye Kütahyaspor formasını terletecek.

Çanakkale Biga doğumlu Melih Şencan, Bigaspor, Manisaspor, Kızılcabölükspor, Erzin Belediyespor, Altındağ Belediyespor formalarıyla başarılı performans sergiledikten sonra 2019 yılında 3.Lig ekibi Somaspor’a  transfer oldu.

18 MAÇTA FORMA GİYDİ

Somaspor ile 2019-2020’de Play-Off Finali oynayıp, 2020-21’de 3.Lig şampiyonluğu yaşadı ve devamında 2.Ligde de çok iyi bir sezon geçirirken 79 Maça çıkıp 7 kez de ağları havalandırdı.olan ve Geçen sezon 2.Ligde Afjet Afyonspor forması altında 18 maçta forma giyen Melih Şencan 1.95 boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *