İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLER İÇİN YARDIM ÇAĞRISI

508

İşitme engelli öğrencilere, Kütahya’da  lise eğitimlerine devam etme imkanı sunan Prof.Dr.Necmettin Erbakan MTAL Bilgisayar Bölümü öğrencilerinin eğitimleri için kullanılmak üzere bilgisayara ihtiyacı var. Bağışçıların desteği ile iki adet bilgisayar teslim edilse de okulda ihtiyaç devam ediyor

Prof.Dr.Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (MTAL) işitme engelli öğrencilerin kullanımı için bilgisayar almak üzere yardım kampanyası başlatıldı.

Kütahya’da yaşayan ve lise eğitimine devam etmek isteyen işitme engelli öğrencilere kendi şehirlerinde eğitimlerine devam etme imkânı sunan Prof.Dr.Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilgisayar Bölümü geçtiğimiz aylarda öğrenci alımına başlamıştı. Prof.Dr.Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilgisayar Bölümü’nde öğrencilerin eğitimi için kullanılacak yeterli sayıda bilgisayar bulunmaması üzerine valilik izni ile  kampanya başlatıldı.

2 BİLGİSAYARI TESLİM ETTİK

Kütahyalı vatandaşlara öğrencilere yardım çağrısında bulunan Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya, “İşitme engelli öğrencilerimize bilgisayar almak için valilik izniyle başlattığımız kampanyamıza kıymetli bağışçılarımız sayesinde toplanan bağışlarla 2 takım bilgisayar aldık ve teslim ettik. Bu sonsuz hayrın mimarlarından olan sosyal medyadan görüp yurt içinden ve dışından çorbada tuzumuz olsun diyen, bağışta bulunan tüm gönüllülerimize, Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu ve yönetimine, Ferah Termal Otel yöneticilerinden Hasbi Erdoğmuş’a emeği geçen yetkililerimiz İl Özel İdare Güvenlik Görevlisi Fatma Kaptan ve Mesut Erdoğmuş’a  çok teşekkür ederiz. Bilgisayar ihtiyacımız devam etmektedir yardımcı olmak isteyenler bizlerle iletişime geçebilir” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *