OSB YATIRIMCILARINA PLAKET

765

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarına plaket takdim töreni düzenlendi

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulun ardından, Kütahya OSB’de 10,15 ve 20 yıl üzerinde faaliyet gösteren firmalara plaket takdim edildi.

Yapılan törende Genel Kurul Divan Başkanı Mustafa Telli; Ünsa Madencilik Tur. Ener. Ser. Orm. Ür. Elekt. San. ve Tic. A.Ş., Han Seramik-Fatih Karabulut, Haz Beton İnş. Mak. Elek. Elektronik Gıda İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti., Derya Madencilik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti yetkililerine plaketlerini takdim etti.

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce; Öz Doğanay İnşaat Mad. Tur. Gıda Tar. ve Hay. San. Tic. Ltd. Şti., Cold Karbondioksit Oksijen Likid Dolum Gaz. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti., Fettah Çini Gıda Tek. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti., Ceylan Tekstil Apre ve Boya Sanayi Tic. Ltd. Şti., Sicim Plastik A.Ş., Saraçoğlu Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic. Ltd. Şti., Asmaş Ağır San. Malz. İmalat ve Tic. A.Ş., Tava Orman Ürünleri Mak. İnş. Teks. Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. yetkililerine plaketlerini takdim etti.

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu’nun; Hürok İnşaat Mermer Lastik San. ve Tic. Ltd. Şti., Martur Sünger Ve Koltuk Tesisleri Tic. San. A.Ş., Fompak Ambalaj ve Poliüretan San. Tic. A.Ş., Polmar Otomotiv San. ve Tic. A.Ş., İstanbul Maden ve Kimyasal Ürünler Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti., Helvacı Sabri Mahdumları Helva Gıda Tar. San. ve Tic. Ltd. Şti., Kütahya Porselen Sanayi A.Ş., Halit Metal San. Halit Uluergüven, Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş., Tarım Kredi Yem San. ve Tic. A.Ş., Kros Otomativ San. ve Ticaret A.Ş. yetkililerine takdim ettiği plaketlerin akabinde tören son buldu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *