PANDEMİNİN BEYAZ ÖNLÜKLÜ SAVAŞÇILARI KULAKLARIN PASINI SİLDİ

982

Yoğun bakımda, ameliyathanede, servislerde, evde hasta bakımında, filyasyon ekibinde, 112 acilde ön cephede çalışan sağlık çalışanları bu kez sahnede Nostaljik Türkçe Pop eserler ile kulakların pasını sildi.

Sağlık Sen ve Kütahya Güzel Sanatlar ve Edebiyat Derneği tarafından düzenlenen “Sağlık İçin Söyle” konseri Hezar Dinari Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen konserde tamamı aktif sağlık çalışanlarından oluşan koro, Nostaljik Türkçe Pop eserler ile kulakların pasını sildi.

Konsere katılan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu,  “Sağlık için söyle” teması altında, tamamı aktif sağlık çalışanlarından oluşan koro bize keyifli bir akşam yaşattılar. Tamamı ilimiz müzik öğretmenlerinden oluşan orkestra 80’li yılların Türk Batı Müziği’nden esintiler icra etti. Orkestra şefliğini Can Ertit, Koro şefliğini ise İrem Ertit hocalarımız yaptı” ifadelerini kullandı.

Yoğun bakımda, ameliyathanede, servislerde, evde hasta bakımında, filyasyon ekibinde, 112 acilde yani hepsi ön cephede çalışan sağlıkçıların bu kez sanat icra ettiğini belirten Rektör Kavuncu, bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkür etti.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *