FARKLILIKLARIMIZLA GÜZELİZ

569

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde bir araya gelen Kütahya Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu “Farklılıklarımızla bir aradayız, farklılıklarımızla güzeliz” mesajı verdi

Kütahya Özel Eğitim Uygulama Okulu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Kütahya Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileriyle Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu’nun misafiri oldu. İki okulun öğrencileri, Hacivat ve Karagöz gölge oyunu izledi, ebru sanatını öğrendi ve hazırlanan ikramları yedi. Eğlenceli vakit geçiren öğrenciler etkinlikten mutlu bir şekilde ayrıldı.

Kütahya Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan yapılan açıklamada “Bugün bize kapılarını açan Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu müdür , öğretmen ve öğrencilerine misafirperverlikleri ve emekleri için teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.  Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan yapılan açıklamada ise Farklılıklarımızla bir aradayız, farklılıklarımızla güzeliz, iyi ki geldiniz, sizinle olmak bizim için de çok anlamlıydı, her zaman her yerde yanınızdayız”denildi.

OTİZM HAKKINDA BİLİN KARTLARI DAĞITILDI

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliklerimiz kapsamında ayrıca Kütahya Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileri “Toplumsal Bilinç Kartları” hazırladı. Öğretmen ve öğrenciler birlikte sevgi yolu esnafına toplumsal bilinç kartlarını dağıtıp, otizm hakkında bilgilendirme yaptı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *