‘HER ŞEY KÜTAHYAM İÇİN’

769

Her fırsatta tıbbi aromatik bitkiler üzerine yürütülecek projelerin taşıdığı öneme dikkat çeken KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe, “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler üretmek için Isparta Uygulamalı bilimler Üniversitesi ile görüşmelerimiz devam ediyor.  Her şey Kütahyam için” dedi

Kütahya Genç İşadamları Derneği (KÜGİAD) ve Başkanı Zafer Bintepe, Hekim Sinan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Araştırma Merkezi’nin DPÜ’ye tahsis edilmesinin ardından merkezin daha iyi değerlendirilmesi adına elini taşın altına koymaya devam ediyor.

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler üretmek için Isparta Uygulamalı bilimler Üniversitesi ile görüşmelerinin devam ettiğini açıklayan Zafer Bintepe, “Her şey Kütahyam için” ifadelerini kullandı.

Başkan Bintepe daha önce yaptığı açıklamada Isparta Genç İş adamları Derneği’nin tıbbi aromatik bitkiler üzerine başarılı projeler geliştirdiği açıklamış “Isparta Tıbbi aromatik bitkiler başkenti ilan edildi. Kozmetik ilaç firmalarının ciddi yatırımları söz konusu bizim iklimimizden hiçbir farkı yok orada olan Kütahya’da da olur.” İfadelerini kullanmıştı.  

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *