İLK TERAVİHDE KÜTAHYALILARLA BİR ARAYA GELDİLER

595

Ramazan Ayı’nın ilk teravih namazını Ulu Cami’de Kütahyalılarla birlikte yad eden AK Parti Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve İl Başkanı Sebahattin Ceyhun terâvih namazı sonrası gençlerle çay sohbeti yaptı. Sebahattin Ceyhun, İki yıl aradan sonra tekrar camilerde tekrar terâvih namazı kılındığına dikkat çekti

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve İl Başkanı Sebahattin Ceyhun Ramazan Ayı’nın ilk teravih namazında Ulu Cami’de Kütahyalılarla bir araya geldi.

Kütahya Ulu Câmii’de ilk teravih namazını Kütahyalılar ile birlikte edâ ettiklerini belirten AK Parti Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “0n Bir Ayın Sultanı Ramazan’a kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Cenâb-ı Allah kabul buyursun.” İfadelerini kullandı.

Ramazan’ı “Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan” diyerek karşılayan AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, “Ulu Camii’de kılınan ilk terâvih namazı sonrası, Hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ettik, Kıymetli Genç arkadaşlarımızla çay eşliğinde hoş bir sohbete dahil olduk.” İfadelerini kullandı.

‘YENİDEN CAMİLERDEYİZ’

İki yıl aradan sonra tekrar camilerde tekrar terâvih namazı kılındığına dikkat çeken Ceyhun, “Bizlere yeninden camilerimiz teravih kılmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun.” Dedi

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *