BAŞKAN IŞIK’IN ÜÇÜNCÜ YILI BAŞLADI

599

Belediye Meclis toplantısında konuşan Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, “Belediye Başkanımız Alim Işık’ın önderliğinde görevi devralmamızın üzerinden 3 yıl geçti. Kütahya Belediyesini kasasında nakdi kaynağı olan ödemelerini aksatmayan piyasada güven ortamını yeniden kazanmış olan bir kurum haline getirdik” dedi.

Kütahya Belediyesi 4. Dönem 4. Olağan Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Kanunun 25. Maddesi gereğince oluşturulan Denetim Komisyonun hazırladığı rapor meclis üyelerine sunuldu. İkinci bilgilendirme konusu olarak meclise bilgi veren Başkan Işık, istifa eden meclis üyesi Erçin Açıkel’in yerine Ali Duman’ın görevine başladığını söyledi ve Duman’a görevinin hayırlı olmasını diledi.

CHP GRUBUNDAN ÇEKİMSE OY

Yapılan bilgilendirmenin ardından gündem maddelerine geçildi. 2021 yılı faaliyet raporunun müzakeresi yapıldı. 2021 faaliyet raporu CHP grubunun 34 çekimser oyuyla oy çokluğu ile kabul edildi.

Faaliyet Raporunun oylanması sırasında Başkanlık koltuğunu bir süre devralan Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, “Belediye Başkanımız Alim Işık’ın önderliğinde görevi devralmamızın üzerinden 3 yıl geçti. Bu süreçte Türkiye Belediyecilik tarihinde yaşanmamış olaylar yaşandı. Kütahya Belediyesini kasasında nakdi kaynağı olan ödemelerini aksatmayan piyasada güven ortamını yeniden kazanmış olan bir kurum haline getirdik. Kolay olmadı 3 yılın 2 si pandemi koşullarında geçti ama bizim yönetim anlayışımızda yılma pes etme yoktur. Görünmediği için ihmal edilen alt yapıyı güçlendirdik. Bazı planlarımı değiştirdik. Esnafa öğrenciye vatandaşa destek olduk” ifadelerini kullandı.

Meclis toplantısında 53 madde görüşülerek karara bağlandı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *