‘KÜTAHYA SANAYİSİNE ÖNEMLİ KATKI’

1593

Farklı sektörlerde dijital dönüşüm etkileri, dijital müşterinin beklentileri, Türkiye ve dünyadan farklı sektörlerde etkili dijital dönüşüm örneklerinin incelendiği 48 saatlik eğitimin sonunda konuşan DPÜ Rektörü Kazım Uysal, eğitimlerin Kütahya ve Türk sanayisine önemli bir katkı sunduğunu belirtti.

Zafer Kalkınma Ajansının destekleriyle Keramika çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan ve DPÜSEM tarafından düzenlenen Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama Eğitimleri tamamlandı.

Keramika Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika törenine Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce ve Yönetim Kurulu üyeleri, DPÜSEM Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Bülent Gül ile Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İlker Vural, Eğitimen Öğr. Gör. Murat Öztürk ve Keramika personelleri katılım sağladı.

48 SAATLİK EĞİTİM

Zafer Kalkınma Ajansının 2021 Yılı Teknik Destekleri kapsamında finanse edilen ve DPÜSEM eş güdümünde Kera Academy’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama eğitimleri, farklı sektörlerde dijital dönüşüm etkileri, dijital müşterinin beklentileri, Türkiye ve dünyadan farklı sektörlerde etkili dijital dönüşüm örneklerinin incelendiği eğitimler 48 saatlik sürecin sonunda tamamlandı.

25 katılımcının yer aldığı eğitimlerin ardından hazırlanan sertifikaların teslim edildiği törende konulan RektörProf. Dr. Kâzım Uysal, düzenlenen eğitimlerin Kütahya ve Türk sanayisine önemli bir katkı sunduğunu kaydederek eğitimlerin gerçekleştirilmesine katkı sunan Zafer Kalkınma Ajansına ve Genel Sekreteri Veli Oğuz’a, Keramika’ya ve Genel Müdür Emin Yüce’ye, DPÜ Sürekli Eğitim Merkezine ve Merkez yöneticilerine teşekkürlerini sundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *