AK PARTİ HEYETİNDEN ZİYARET

489

Ülkemizin ve milletimizin huzur ve güvenliği için fedakârca çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümünde Kütahya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç’u ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Ceyhun, Türk Polisinin yüreğindeki vatan ve millet sevgisi ile her türlü koşulda çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüttüğünü belirtti

Adalet ve Kalkınma Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Yürütme Kurulu Üyeleri Osman Zeybek ve Recep Fazıl Güven Polis Haftası vesilesiyle; Kütahya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç’u ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Sebahattin Ceyhun, “Gururumuz Türk Polis Teşkilatımızın 177. yıl dönümünü ve Polis Haftası dolayısıyla Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla Kütahya İl Emniyet Müdürümüz Necmettin Koç’a ziyarette bulunduk.” İfadelerini kullandı.

Ceyhun, “Yüreğindeki vatan ve millet sevgisi ile her türlü koşulda çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüterek kahramanlık destanları yazan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yılını kutluyorum” dedi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *