İKİNCİ DEVRE İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

190

Belediye Kütahyaspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, hafta sonu oynanacak karşılaşma ile maçlar başlayacak. Belediye Kütahyaspor sezonun ilk yarısında deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

3. lig 3. Grupta heyecan yeninden başlıyor. Devre arasında eksikliklerini gideren takımlar ikinci yarının ilk maçlarına çıkmaya hazırlanıyor. İkinci yarı 20-21 Ocak tarihlerinde başlayacak.

Belediye Kütahyaspor’un maçı 21 Ocak Pazar günü Dumlupınar stadında oynanacak. Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Belediye Kütahyaspor yine galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.

TAKIMDAN 5 İSİM AYRILDI

Belediye Kütahayspor’da devre arasında 5 isimle yollar ayrıldı. İlk olarak Burak Taşdemir ile yollar ayırılırken ardından Bilal Şeflek’te veda eden isimlerden biri oldu. Ömer Memiş ve Berat Kartal’da ayrılan isimler olurken devre arasında yolların ayrıldığı beşinci isim Onur Civelek oldu.

Belediye Kütahyaspor takımdan ayrılan 5 isimden de ilk yarıda yeterince yararlanamazken en büyük hayal kırıklığı Bilal Şeflek olarak dikkat çekti.

5 TRANSFER YAPILDI

Belediye Kütahyaspor giden oyuncuların yerlerini ise önemli isimlerle doldurdu. İlk olarak Fenerbahçe’nin eski isimlerinden biri olan ve son olarak Amasyaspor’da forma giyen Gökay İravul ile sözleşme imzalanırken, ardından Diyarbekirspor’dan defans oyuncusu Uğur Bulut’u kadrosuna kattı.

Belediye Kütahyaspor’un devre arası önemli transferlerinden biri ise son olarak Yeni Mersin İdmanyurdu forması giyen kanat oyuncusu Muhammet Sait Özvardar oldu. Futbolcu ile imzalar atılırken, hazırlık kampına dahil edildi. Dördüncü transfer ise son olarak Düzcespor forması giyen on numara ve kanat oyuncusu Burak Başkaya’yı kadrosuna kattı.

Belediye Kütahyaspor gol noktasına ise bir genç transfer daha gerçekleştirdi. Son olarak Kırşehir forması giyen 2005 doğumlu forvet oyuncusu Güneş Güventürk sözleşmeye imza atarak Kütahyasporlu oldu.

İKİNCİ YARIDA HEDEF ÜST SIRALAR

Belediye Kütahyaspor’un ikinci yarıda ki hedefi ise seri galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmak. Yeni transferleri ile seyircisinin karşısına daha iyi bir oyunla çıkmak isteyen Belediye Kütahyaspor Darıca maçında da bunu orya koymak istiyor.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *