“HÜR YAŞAMA ARZUMUZA İLHAM OLDUNUZ”

655

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. Yılı dönümünde Polis Şehitliği’nde düzenlenen anma programında şehitlik defterini imzalayan Vali Ali Çelik, “Vatanseverliğiniz, milletimize duyduğunuz derin sadakat ve bağlılığınız hür yaşama arzumuza ilham kaynağı olmuştur” ifadelerini kullandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. Yılı dönümü etkinlikleri kapsamında, Polis Şehitliği’nde anma programı düzenledi.

4 Nisan- 10 Nisan tarihleri arasında kutlanan polis haftası etkinlikleri kapsamında, Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ve il protokolü ile birlikte polis şehitliğini ziyaret etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın duası ve Vali Ali Çelik’in konuşması ile devam etti.

‘SİZLERE DAİMA MİNNETTAR OLACAĞIZ’

Şehitlik defterini imzalayarak yazdıklarını okuyan Vali Çelik, “Vatan, millet, bayrak ve mukaddesatınız uğruna en değerli varlığınız olan canınızı hiç düşünmeden feda ederek şehadet makamına ulaştınız. Vatanseverliğiniz, milletimize duyduğunuz derin sadakat ve bağlılığınız hür yaşama arzumuza ilham kaynağı olmuştur. Bizler de kutsal vatan topraklarını aynı ruh ve şuurla korumak, bizden sonraki nesillere daha güvenli gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ederek sizlere daima minnettar olacağız. Ruhlarınız şad olsun.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, vatanı ve milletin huzuru için canlarını feda eden şehit polislere bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır dileklerini yineledi.

Kabirleri tek tek ziyaret edip karanfil bırakan il protokolü şehitlerin kabri başında dua eden ailelerle ilgilendi, başsağlığı dileklerini yineledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *