MİLLETVEKİLİ İSHAK GAZEL OCAĞIN BAŞINA GEÇTİ: İŞTE HAMARAT VEKİL

614

ÜniAK Başkanı Mustafa Kızılkaya’nın öğrenci evinde üniversiteli gençler ile birlikte sahur yapan Milletvekili İshak Gazel, öğrencilere elleriyle sahanda yumurta pişirdi. ÜniAK’dan yapılan açıklamada Kütahya olarak şanslı olduğumuzu belirtmek isteriz. Siyasette olduğu gibi mutfakta da hamaratlı bir vekilimiz var.” denildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Kütahya İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanlığı tarafından hayata geçirilen organizasyonla üniversite öğrencilerinin sahur sofrasına konuk oldu.

Öğrencilerle birlikte sahur sofrası hazırlayan Milletvekili İshak Gazel mutfaktaki marifetlerini sergilemeyi de ihmal etmedi. Sahur sofrası için sahanda yumurta pişiren Milletvekili Gazel, öğrencilerle keyifli bir sahur sohbetini de paylaştı.

KÜTAHYA OLARAK ŞANSLIYIZ

Kütahya İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Yağmur taneleri kadar bereketli, zemzem suyu kadar tatlı olan Ramazan’ın en güzel sahurunu Milletvekilimiz İshak Gazel, İl Gençlik Kolları Başkanımız Usame Doğan, 5.Dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Batur ve Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Fatih Kırışık hocamızın katılımlarıyla ÜniAK Başkanımız Mustafa Kızılkaya’nın öğrenci evinde gerçekleştirdik. Kütahya olarak şanslı olduğumuzu belirtmek isteriz. Siyasette olduğu gibi mutfakta da hamaratlı bir vekilimiz var.” ifadelerine yer verildi.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *