ÇETİN ERENLER’DEN ROKET TAKIMINA DESTEK

486

TEKNOFEST 2021 Orta İrtifa Roket Yarışmasında atış yapan finalist takımlar arasında yer alan Şahin Roket Takımını ağırlayan AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “Gençlerimiz bizim için çok değerli. Daima yanlarındayız.” Şeklinde konuştu

Bu sene TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Kütahya’yı temsil edecek Şahin Roket Takımına Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler’den destek geldi.

Roket takımını AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nda ağırlayan Ceyda Çetin Erenler, “Kütahya’da, 2020 yılında Milli Teknoloji Hamlesi’nden aldıkları ilhamla Güçlü Türkiye’miz için bir araya gelip, Şahin Roket Takımı’mızı kuran, TEKNOFEST 2021 Orta İrtifa Roket Yarışmasında atış yapan finalist takımlar arasına katılarak bizi gururlandırdı” dedi.

Gençlerle gelecek hedefleri hakkında sohbet eden Çetin Erenler, “Gençlerimiz bizim için çok değerli. Onlara aydınlık bir istikbalin kapılarını aralamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Daima yanlarındayız.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *