KÜTAHYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE MÜKEMMELLİK YARAŞIR

862

Çağdaş, sanayileşmeye öncülük eden bir OSB haline gelmek hedefiyle harekete geçen Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, ISO 9001-2015 eğitimleri ile birlikte “Bize Mükemmellik Yaraşır” projesine başladı

Yatırımcılarına ve gelecek olan yatırımcılarına kusursuz hizmet politikası ile çalışmalarını sürdüren Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, kurumsallaşma yolunda başlatmış olduğu ISO 9001-2015 eğitimleri ile birlikte “Bize Mükemmellik Yaraşır” projesini de hayata geçiriyor.

Proje kapsamında Dr. Naci Çuhacı danışmanlığında Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Veli Yılmaz, Teknik İşler Bölge Müdür Yardımcısı Tunahan Ergin ve Mali & İdari İşler Bölge Müdür Yardımcısı Harun Kara çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar ile Dünya ekonomileriyle bağlarını kurmuş, sanayi odaklı, kalıcı ekonomik gelişim stratejisi ve buna uygun politikaları oluşturma/uygulama becerisine erişmiş bir Organize Sanayi Bölgesi, sanayileşme eşiğinin çok ötesinde, çağdaş, sanayileşmeye öncülük eden bir OSB haline gelmek hedeflenmektedir.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *