‘KÜTAHYA’NIN KADERİ DEĞİŞECEK’

496

Tarihi Germiyan Sokak’ta gerçekleştirilen ‘İftara Doğru’ ve ‘Sahura Doğru’ programların konuğu olan Başkan Işık, hazırladıkları vizyon projelerle Kütahya’nın kaderinin değişeceğini ifade etti

Bengü Türk TV’de Sevban Durmaz’ın sunumu ile canlı olarak ekranlara gelen ‘İftara Doğru’ ve ‘Sahura Doğru’ programların konuğu Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık oldu.

Bengü Türk TV ekranlarından her akşam farklı bir şehirden yapılan iftar ve sahur programlarının dün akşamki konuğu Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık oldu. Sevban Durmaz’ın canlı yayın sunumunda izleyicisi ile buluşan ‘İftara Doğru’ ve ‘Sahura Doğru’ programı tarihi Germiyan Sokak’ta gerçekleştirildi.

Kütahya’yı ve belediyenin hizmetlerini anlatan Başkan Işık, Kütahya’nın 7 bin yıllık tarihi bir geçmişe ev sahipliği yaptığını, merkez ilçe başta olmak üzere her ilçesinde farklı bir güzelliği bünyesinde barındırdığını, doğal güzellikleri ile Türkiye’nin ön plana çıkan illerinden olduğunu dile getirerek, birçok değerli madenleri ve diğer ekonomik değerleriyle önemli bir kent olduğunu dile getirdi.

‘GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ’

Böylesine önemli bir kentte 3 yıldır belediye başkanlığı görevini yürütmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Işık, hayata geçen projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Işık, daha yaşanabilir ve herkesin tercih edebileceği bir Kütahya için gece gündüz çalıştıklarını ifade ettiği canlı yayın programında, hazırladıkları vizyon projelerle Kütahya’nın kaderinin değişeceğini ifade etti.

Başkan Işık, “Göreve geldiğimizden günden itibaren, Kütahya’da yaşayan herkes daha fazla nasıl mutlu olur diye düşünerek adımlarımızı attık ve hazırladığımız projeleri buna göre hayata geçirdik. Kalan iki yıllık görev süremiz içinde ise vizyon projelerimizi hayata geçirerek, daha yaşanabilir ve Türkiye’de tercih edilen ilk beş ilden birisi haline gelmesini sağlayacağız” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *