‘HEYECANLA BEKLİYORUZ’

528

Turkey ONE Derneği Başkanı Demet Sabancı ve Prof. Dr. Nezih Başgelen’i NG Müze’de ağırlayan Sema Güral Sürmeli, “anacığımın adını taşıyan ama babacığımın büyük gayretleri ile oluşan bu müzeyi tüm dostlarımız ve sanatseverler gelsin görsün. Heyecanla bekliyoruz.”dedi.

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin tek bir kalıptan üreterek kadın ve erkek arasındaki eşitliği porselen maskeler ile anlattığı eserlerinin yer aldığı ‘’Maskesiz Yüzler’’ sergisi NG Müze’de ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor.

‘YERE GÖĞE SIĞAMIYORUM’

Turkey ONE Derneği Başkanı Demet Sabancı ve Prof. Dr. Nezih Başgelen’i NG Müze’de ağırlayan Sema Güral Sürmeli, “Çok gururluyum. Sanata bu kadar değer veren iki duayen hem sergim için, hem de müzemiz için olağanüstü övgüler yağdırdılar. Yere göğe sığamıyorum şimdi. Çünkü istiyorum ki büyük maddi ve manevi emek verdiğimiz ve anacığımın adını taşıyan ama babacığımın büyük gayretleri ile oluşan bu müzeyi tüm dostlarımız ve sanatseverler gelsin görsün. Bekliyoruz heyecanla.”ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *