KÜTAHYA’YA VERDİKLERİ DEĞER ORTADA!

649

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Kütahya’ya Et ve Süt Kurumu açılmasının planlanmadığı cevabını alan CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, “Kütahya’ya verdikleri değer ortada! Milletimiz piyasa fiyatlarına göre bir nebze de olsa ucuz et ve süt alsın istedik ama talebimiz karşılanmadı.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin cevaplaması talebiyle yazılı soru önergesinde bulunmuştu.

Kütahya’da Et ve Süt kurumuna bağlı bir Et ve Süt kurumu mağazası bulunmadığını bu konuda bir adım atıp atılmayacağını soran Ali Fazıl Kasap’a Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den cevap geldi.

‘MAĞAZA AÇMA PLANIMIZ BULUNMUYOR’

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünün 2022 yılında Kütahya İline satış mağazası açma planı bulunmadığı cevabı” üzerine Ali Fazıl Kasap açıklamalarda bulundu.

Kütahya’ya Et ve Süt kurumuna bağlı bir mağaza açılsın istediklerini ifade eden Ali Fazıl Kasap, “Tarım ve Orman Bakanı, “Kütahya’ya böyle bir mağaza açmayı planlamıyoruz” dedi. Kütahya’ya verdikleri değer ortada! Milletimiz piyasa fiyatlarına göre bir nebze de olsa ucuz et ve süt alsın istedik ama talebimiz karşılanmadı. Milletimizin takdirine.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *