‘TALEPLERİMİZİ DİLE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

874

Kuruluşlarının 20’inci yılı sebebiyle Vali Ali Çelik’i ziyaret eden BASK Kütahya İl Temsilcisi ve Bağımsız Enerji Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Cihangir Er, “Memur sendikacılığında bağımsız ve tarafı sadece memurlar olan BASK olarak memurlara yönelik hak ve talepleri bütün mecralarda dile getirmeye devam edeceğiz” dedi

BASK Kütahya İl Temsilciliği Kütahya Valisi Ali Çelik’i ziyaret etti.

BASK 20 YAŞINDA

11 Nisan 2002 tarihinde kurulan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonunun 20. Yılı münasebeti ile BASK Kütahya İl Temsilcisi ve Bağımsız Enerji Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Cihangir Er ile Bağımsız Enerji Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yaşar Kaleli, Kütahya Valisi Ali Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Konfederasyonları ve bağlı sendikalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan BASK Kütahya İl Temsilcisi ve Bağımsız Enerji Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Cihangir Er, üyelerinin ve genel olarak memurların yaşadığı sorunlar ve dileklerini iletti. Sıcak bir ortamda geçen görüşmede Kütahya Vali Ali Çelik Konfederasyon üyesi ve tüm memurlar hakkında dilek ve temennilerini iletti, konfederasyon ve bağlı sendikalara başarılar diledi.

BASK Kütahya İl Temsilcisi Cihangir Er, Memur sendikacılığında bağımsız ve tarafı sadece memurlar olan BASK olarak memurlara yönelik hak taleplerinin gerekli bütün mecralarda dile getirmeye ve ilgili her kesim ve kişi ile görüşmeye hukuk çerçevesinde devam edeceğini ifade etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *