AİZANOİ KISA FİLM FESTİVALİ’NDE GÖKSEL SAHNE ALACAK

519

Aizanoi Kısa Film Festivali’nin program ayrıntıları yavaş yavaş belli oluyor. Musa Göçmen Senforock Festival açılış konseri ile başlayacak festival, Göksel’in muhteşem şarkılarıyla sona erecek

Geçtiğimiz günlerde jüri üyelerinin belirlendiği 2-4 Haziran tarihleri arasında ikinci kez düzenlenecek olan Aizanoi Kısa Film Festivali’nin ayrıntıları yavaş yavaş şekilleniyor.

Dünyanın ilk borsası, Anadolu’nun en sağlam Zeus Tapınağı’yla antik dünyanın eşsiz kenti Aizanoi’de düzenlenecek  festivalde, kısa filmler ve belgeseller Ahmet Uluçay Özel Ödülü, En İyi Kısa Film, En İyi Kısa Belgesel, En İyi Animasyon ve En İyi Uluslararası Kısa Film Ödülü olmak üzere 5 kategoride yarışacak.

AÇILIŞTA MUSA GÖÇMEN SENFOROCK KONSERİ

Festivalin ilk günü olan 2Haziran tarihinde saat 20.30’da Kütahya Valiliği önünde Musa Göçmen Senforock Festival açılış konseri ve kısa film gösterimleri gerçekleştirilecek.

3 Haziran Günü yine Valilik Binası önünde saat 20.30’da Ahmet Uluçay Anma gecesinde “Ardında Kalanlar” Belgeseli beyaz perdeye yansıyacak.

Festivalin son günü olan 4 Haziran günü Aizanoi Antik Kenti’nde sevilen sanatçı Göksel’in muhteşem yorumu ile Gala Gecesi Konseri  ve Ödül Töreni düzenlenecek.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *