BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DAN KONGRE KARARI

379

Belediye Kütahyaspor’da olağan kongre tarihi belli oldu. Yeni kongre ile birlikte yeni yönetim kurulunda seçilecek ve çalışmalarına başlayacak

Belediye Kütahyaspor’da olağan kongre kararı alındığı öğrenilirken, kongrenin 3 Haziran Cuma günü yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 10 Haziran Cuma günü yapılacak. Zorunlu olarak yapılması gereken kongrede mevcut yönetimin devam edip etmeyeceği henüz netleşmezken, önümüzdeki günlerde yapılacak istişareler sonrasında kesin kararın verilmesi bekleniyor. Burada Belediye Başkanı Alim Işık’ın vereceği karar büyük önem arz ediyor.

BAŞKAN IŞIK’TAN

ÖNEMLİ MESAJLAR

Kütahya Beleidye Başkanı Alim Işık’ın play-off maçları sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birlik beraberlik mesajı verip mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. Başkan Işık’ın bu açıklaması Belediye desteğinin süreceği mesajı olarak algılanırken, biraz olsun taraftarların yüreğine su serpildi. Belediye Desteği ile birlikte yeniden ayağa kalkan ve iki sezondur ligde şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Kütahyaspor’un yeni sezonda da aynı hedefle yürümesi bekleniyor.

İŞ DÜNYASI DESTEKLEMELİ

Kütahya Belediyesi tarafından yeniden ayağa kaldırılan Belediye Kütahyaspor’a iş dünyası başta olmak üzere tüm Kütahya’nın sahip çıkması ve destek vermesi bekleniyor. Yeni dönemde başta sponsorluklar olmak üzere kulübe maddi destek sağlanarak hem Belediyenin elinin rahatlatılması hem de daha iyi bir kadro kurulması isteniliyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *