‘DAHA GÜÇLÜ YARINLAR EMPATİ İLE MÜMKÜN’

686

Kalplerin, sadece onlara özel günlerde haftalarda, değil her zaman engellilerle birlikte olması gerektiğini belirten Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu Mehtap Kınalıbaş, “Empati ve dayanışma ile sevgiyle kucaklayarak özel çocuklarımızı, çok daha güzel çok daha güçlü yarınlar inşa edebiliriz” dedi

ETKİNLİKLER TÜM HAFTA SÜRDÜ

Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu’nda 10-16 Mayıs haftası Öğrenci Şenliği ile anıldı. Açılış programı ve sinema etkinliği ile başlayan haftada, zeka turnuvası, bahçe oyunları, ödüllü yarışmalar, gezi, piknik, çeşitli ikramlar ve ebru günü etkinliklerine yer verildi. Son gün ise öğretmenler tarafından öğrenciler için hazırlanan video öğrencileri çok duygulandırdı.

‘KALPLERİMİZ HEP ONLARLA OLMALI’

Okul Müdürü Mehtap Kınalıbaş, “Bu hafta özel çocuklarımızın haftası, bu haftada onları mutlu edecek etkinlikler planlamaya çalıştık, çok eğlendiler, onların yüzlerinin gülmesiydi amacımız, bunu başardığımızı düşünüyorum, sadece bu haftada, onlara özel günlerde değil her zaman onlarla olmalı kalplerimiz. Empati ve dayanışma ile sevgiyle kucaklayarak özel çocuklarımızı, çok daha güzel çok daha güçlü yarınlar inşa edebiliriz” dedi. Kınalıbaş hafta boyunca düzenlenen etkinliklerde emeği geçen öğretmenlere teşekkürlerini sundu.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *