FERİDÜN DÜZAĞAÇ BAYRAM COŞKUSUNU TAÇLANDIRDI

636

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Feridun Düzağaç, en sevilen şarkılarını Kütahyalılar için seslendirdi. Bayram coşkusunun taçlandığı konserde bir de sürpriz evlilik teklifi yapıldı

Kütahya Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında organize ettiği Gençlik Konserleri dizisinin son akşamında, Kütahya Belediyesi bahçesinde Türk müziğinin sevilen ismi Feridun Düzağaç sahne aldı.

‘ETKİNLİKLER SÜRPRİZ SANATÇILARLA DEVAM EDECEK’

Konser öncesinde, alanı dolduran binlerce Kütahyalı hemşehrilerine hitap eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gençlerin ve Kütahyalıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Başkan Işık, “Gençlerimizin bu anlamlı ve mutlu gününde, Kütahya Belediyesi olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonda iki gün süre ile Gençlik Festivali konserlerini icra ediyoruz. Bu ülkeyi bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos ve 29 Ekimde sürpriz sanatçılarımızla etkinliklerimiz devam edecek. Herkese iyi seyirler ve eğlenceler diliyorum” dedi.

EVLİLİK TEKLİFİ SÜRPRİZİ

Şarkılarıyla Kütahyalılara unutulmaz bir gece yaşatan Feridun Düzağaç, sahnede dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi. Sahnede bir de sürpriz yaşandı. Düzağaç’ın, daveti ile sahneye gelen bir genç, sevdiği kıza evlenme teklifi etti. Düzağaç, bu sürpriz evlilik teklifi ile birlikte gençlere mutlu bir yaşam diledi.  Başkan Işık, günün anısına Feridun Düzağaç’a Kütahya Çinisi ile birlikte Belediye Kütahyaspor atkısı ve Feridun Düzağaç yazılı forma hediye etti. Kütahya’da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Düzağaç, yeniden Kütahya’da konser vermek istediğini belirterek, konserde emeği geçenlere teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *