NÇ Plus Düğün ve Konferans Salonları Otel & Spa Restaurant ‘EMSALSİZ BİR TESİS’

925

Aynı anda ve ayrı ayrı; düğün ve konferans salonu, otel, spa, Türk Hamamı, restoran, catering hizmeti verebilecek kapasitesi ile Kütahya’da olmayan bir konsepti şehre kazandıran NÇ Plus Düğün ve Konferans Salonları Otel & Spa Restaurant, törenle açıldı.

NÇ Plus Düğün ve Konferans Salonları Otel & Spa Restaurant törenle açıldı.

Törene; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy,  AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Kocatürk, MHP KAÇEP Başkanı Hülya Öztürk, İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula, Kütahya Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Namaz, İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ekim, Göcenoluk köyü muhtarı Nasuf Şükrü Özyavuz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, NÇ Plus sahibi Nuri Çayır ve Çayır ailesi, çok sayıda basın mensubu ve davetliler katıldı.

CATERİNG HİZMETİ DE VERİLECEK

Çok değerli bir tesisi Kütahya’ya kazandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren AK Parti Milletvekili Ceyda Çetin Erenler,  “Nuri Kardeşimiz başta olmak üzere Çayır ailesine ilimize bu kıymetli kazanımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hem otel, hem catering hizmeti, spası ve Türk Hamamı ile bölgede emsalsiz bir yatırım olmuş. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu tür yatırımların ilimize devamını temenni ediyorum. Rabbim bol ve hayırlı müşteriler nasip etsin.” dedi.

‘KÜTAHYA’DA OLMAYAN BİR KONSEPTTİ’

İşletmenin Kütahya’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Şehre değer katacak her türlü yatırımı Kütahya Belediyesi olarak önemsiyoruz. Geride bıraktığımız 3 yıllık görev süremiz içinde her yıl sayıları artarak bu tür güzel mekanlar şehrimize kazandırılıyor. Bizde bundan mutlu oluyoruz. Bu noktada her türlü yardımı da esirgemiyoruz. Bu bölgede de böyle bir yatırımın gerek düğün salonu olarak gerek konferans salonu gerekse konaklama merkezi olarak şehrimize kazandırılması bizim içinde önemli.” İfadelerini kullandı. Nuri Çayır ve ailesinin Kütahya’da olmayan bir konsepti bu şehre kazandırdığında dikkat çeken Başkan Işık, NÇ Plus Düğün ve Konferans Salonları Otel & Spa Restaurant’ın hayırlı uğurlu olması duasında bulundu.

Müftü Yardımcısı Tahsin Ekim’in duasının ardından açılış kurdelesi kesildi ve tesis gezildi.

NÇ Plus Düğün ve Konferans Salonları Otel & Spa Restaurant’da, aynı anda ve ayrı ayrı; Düğün ve konferans salonu, otel, spa, Türk Hamamı, restoran ve 10 bin kişi kapasiteli catering hizmeti verilebilecek.  2 yılda özenle ve tamamen özel tasarım ürünlerle dekore edilen tesis 50 kişiye iş istihdamı sunuyor. Dumlupınar Mahallesinde bulunan ve işletmeciliğini Nuri Çayır’ın yaptığı NÇ Plus Düğün Salonunu Kütahya’ya farklı bir konsept kazandırmış oldu.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *