BİSİKLET FESTİVALİ YAPILDI

554

Vali Ali Çelik, Tavşanlı’nın turizm merkezi Göbel’de profesyonel bisiklet tutkunlarıyla pedal çevirdi. 3 gün sürecek festivale 130 profesyonel bisiklet sporcusu ve 30 yamaç paraşütçüsü katılıyor.
Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası ve Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü desteğiyle düzenlenen Kütahya’nın Pınarları Bisiklet Festivali, Göbel Termal Turizm Merkezi’nde başladı. Festivalin açılışında; Kütahya Valisi Ali Çelik, Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, protokol üyeleri ve vatandaşlar, bisiklet tutkunlarıyla birlikte pedal çevirdi.
“TANITIMIMIZDA BİRER ELÇİSİNİZ”
Festivalde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Ali Çelik, sporcuları Kütahya’nın tanıtımında birer elçi olarak gördüğünü belirterek şunları söyledi:  “Kütahya, Domaniç’le kuruluşun; Dumlupınar ve Altıntaş’la kurtuluşun şehri. Kurduğumuz devletin temellerinin atıldığı ilk noktalar ve bu toprakların Türk milletinin ebedi yurdu olduğunun tescillendiği Büyük Zafer’imiz. Kütahya’mızın, Tavşanlı’mızın ve Göbel Termal Merkezi’nin sizler aracılığıyla tanıtılması, sizin burada olmanız çok değerli.” Açılış, katılımcılara sertifikaların verilmesiyle sona erdi. Festival, 5 Haziran’da sona erecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *