‘HER AN MASAL GİBİYDİ’

576

Aizanoi Kısa Film Festivalinin son gününde binlerce kişinin katılımı ile konser veren Göksel, Kütahya’da çok güzel ağırlandığını belirtti. 246 bin takipçisi ile antik kentteki muhteşem fotoğrafları paylaşan ünlü sanatçı, “Aizonai kentinde geçirdiğimiz her an masal gibiydi.” Dedi.

2-4 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Aizanoi Kısa Film Festivali Kütahya’nın tanıtımına büyük bir katkı sağladı. 4 Haziran Cumartesi günü Gala Gecesi ile sona eren festivalde sahne alan Göksel, binlerce kişi tarafından dakikalarca alkışlandı. Sahnede “Dünyanın en büyüleyici yerlerinden birinde, benim için unutulmaz bir konser oldu” ifadelerini kullanan Göksel sosyal medyadaki 246 bin takipçisi ile Kütahya’daki festival anılarını da paylaştı.

‘ÇOK GÜZEL AĞIRLANDIK’

Konser öncesinde Çavdarhisar Evi Otel’de konaklayan Göksel, Aizanoi Antik Kent’in eşsiz güzelliğine şahitlik eden toprakların huzuruna otel odasından paylaştığı video ile değindi. Kütahya’da çok güzel ağırlandığını belirten ünlü sanatçının yöre halkı ile sohbetini yansıtan video da sosyal medyada çok konuşuldu.

SOSYAL MEDYADA YÜZLERCE PAYLAŞIM

Konserden sonra da ışıklandırılan Zeus Tapınağı’nın kadraja girdiği muhteşem sahne fotoğraflarını paylaşan Göksel, “Zeus Tapınağı’nın muhteşem atmosferinde, Kütahya halkının büyük coşkusu ile karşılandım. Aizonai kentinde geçirdiğimiz her an masal gibiydi.” Dedi.  Birçok müzik ve sanat sayfası da haberlerinde festivale geniş yer verdi. Sosyal medyada da #aizanoi etiketiyle yüzlerce fotoğraf, tivit ve paylaşım yapıldı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *