ZEYNEP BEBEĞİN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

1407

SMA Hastası Zeynep Bebeğin sağlığına kavuşması için tüm Kütahya’nın kenetlendiği kampanya son düzlükte. Yardım kampanyasının yüzde 80-81 oranında tamamladığını belirten Metin Eksan, Zor olan bitti kolay olan kaldı” dedi.

Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastası Zeynep Eksan bebeğin tedavisi başlatılan yardım kampanya son düzlüğe girdi. Hayat mücadelesine devam etmek için tüm Türkiye’den destek bekleyen Zeynep Bebeğin babası Metin Eksan GAZETE KIRKÜÇ’e açıklamalarda bulundu.

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından SMA Tip 1 teşhisi konulan Zeynep bebeğin tedavisi için Kütahya başta olmak üzere tüm Türkiye seferber oldu. Zeynep Bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi veren Metin Eksan, “Zeynep’in tedavisi şu anda evde devam ediyor. Trakesi açık durumda. Göbeğinin üstünden bir kanal açıldı mama ile besleniyor” ifadelerini kullandı.

KAMPANYANIN YÜZDE 80’İ TAMAMLANDI

Yardım kampanyasının yüzde 80-81 oranında tamamladığını belirten Metin Eksan, Zeynep Bebeğin sağlığına kavuşması için 351bin dolara daha ihtiyaç olduğunu açıkladı.

Kampanya için sosyal medya hesaplarından canlı yayınların devam ettiğini ifade eden Eksan, “Kütahya’da, Eskişehir’de stant açıyoruz. Rıza gösteren iş yerlerine kumbara dağıtımı yapıyoruz. Kumbaralar dolduğunda bize haber veriyorlar kampanyaya ekliyoruz. Eskişehir’de kermesimiz vardı onu da tamamladık” dedi.

Kamyanya için son düzlükte olduklarına değinen Baba Eksan, “1 buçuk milyon dolar toplandı. Zor olan bitti kolay olan kaldı” dedi. Eksan, kızlarının sağlığına kavuşması için tüm hayırseverlerden destek istedi.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *