İLK İMZA KAPTANA

635

Belediye Kütahyaspor yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında ilk imzayı kaptan Emrah Dağ ile attı. Emrah ile 2 yıllı anlaşma sağlandığı ifade edildi

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktör İsmail Güldüren ile imzaların atılmasının ardından yapılan görüşmeler sonrasında iç ve dış transferde atılacak adımlarda belirlendi. Belediye Kütahyaspor transfer komitesi bu doğrultuda iç transfere ağırlık verirken ilk imzayı da takımın kaptanlarından Emrah Dağ’a attırdı. Belediye Kütahyaspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Dağ kendisini 2 yıl daha Belediye Kütahyasporlu yapan imzayı atmış oldu. Konuyla ilgili olarak Belediye Kütahyaspor hesabından duyurulurken “İç transfer çalışmalarına bugün itibari ile başlayan takımımız ilk olarak tecrübeli orta saha oyuncumuz takım kaptanlarımızdan Kütahyalı Emrah DAĞ ile anlaşma sağladı. Futbol kariyerine Kütahyasporun alt yapısında başlayan Emrah sırası ile TKİ Linyitspor , İnegölspor , Fatsa Belesiye , Karacabey , Kırşehir forması giyip ardından yuvaya tekrar dönüp 2 senedir takımımızın formasını terletti. Emrah Dağ ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Takımımıza ve kaptanımıza hayırlı olsun” denildi.

KAPTAN TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Belediye Kütahyaspor’un kaptanı tecrübeli orta saha oyuncusu Emrah Dağ son iki sezonda oynadığı futbol ile takımın vazgeçilmez isimlerinden olmayı başardı. Sakatlık ve cezalı durumlar dışında hemen hemen bütün maçlarda forma giyen tecrübeli isim adeta sigorta görevi görerek rakibin ataklarını kesmekte önemli bir rol oynadı. Oyunu geriden kuran ve yaptığı kritik hamlelerle önemli bir isim olduğunu gösteren Emrah Dağ’ın bu yılda aynı başarıyı göstermesi bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *