AKDAŞ AÇIKLIK GETİRDİ: ‘DEĞİŞİKLİK YOK’

679

Semt pazarlarının nereye kurulacağı yönünde yaşanan karışıklığa açıklık getiren Kütahya Pazarcılar Odası Başkanı Hakan Akdaş, “Pazar yerinde yapılan çalışmalar bitene kadar Çarşamba ve Cumartesi pazarımız merkez komutanlığının, eski yıkılan karakolun önünde hizmet vermeye devam edecek.” dedi

Merkez Pazar yerinde çalışmaların başlamasıyla sosyal medyadaki bilgi kirliliğinden etkilenen vatandaşlar çalışmalar sırasında semt pazarlarının nereye kurulacağı hakkında karışıklık yaşadı. GAZETE KIRKÜÇ’e konuşan Kütahya Pazarcılar Odası Başkanı Hakan Akdaş, akıllardaki soru işaretlerini aydınlattı.

Sebze meyve pazarlarında bir değişiklik olmadığını ifade eden Hakan Akdaş, “Pazar yerinde yapılan çalışmalar bitene kadar Çarşamba ve Cumartesi pazarımız merkez komutanlığının, eski yıkılan karakolun önünde, katkı otoparkın arka tarafındaki köylü pazarı olarak bilinen yerde aynı günlerinde faaliyet gösterecek.” Dedi.

‘SOSYAL MEDYADA KARIŞIKLIK YAŞANDI’

Geçtiğimiz sosyal medyadaki bir paylaşım üzerine karışıklık yaşandığını belirten Akdaş, “Çarşamba günleri Cuma pazarına ve Cumartesi günleri Perşembe pazarının olduğunu yere kurulacak denildi. Tabii ki bu durum kafaları karıştırdı. İşporta pazarı oraya kurulacak ama sebze meyve pazarı oraya kurulmayacak. Sebze, meyve, zeytin, yumurta, baharat, balık pazarımız Çarşamba ve Cumartesi pazarımız yeşil cami civarı merkez jandarma komutanlığı önüne vatandaşlara hizmet vermeye devam edecektir.” Dedi.

‘DAHA MODERN BİR PAZARA KAVUŞACAĞIZ’

Pazar alanındaki çalışmalar hakkında da açıklamada bulunan Akdaş, şu ifadeleri kullandı: “Şu an yıkıma başlandı. Yıkıldıktan sonra da en kısa zamanda Pazar yeri aynı yerinde yapılacak. Etrafı komple kapalı daha modern bir Pazar yeri yapılacak halkımızın daha rahat alışveriş yapması esnafınınız daha rahat çalışmasını sağlayacak. Kış şartlarında da konforlu olacak”

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *