‘BELKİ DE BİRİNİN HAYATI SİZİN ELİNİZDE’

1379

Kan bağışının önemine dikkat çeken Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, üretim alanlarında kurulan Kızılay Kan Bağışı Tırı’nda NG ailesi adına ilk bağışı yaptı. Güral Sürmeli, “İyilik bulaşıcıdır. Hadi sizde gidin verin kanınızı. Belli mi olur birisinin hayatı, belki sizin elinizdedir.” dedi

14 Haziran Kan Bağışı Günü kapsamında Kütahya’da fabrikaların bulunduğu kampüse gelen Kızılay Kan Bağışı Tırında kan veren Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, kamuoyuna örnek oldu.

İLK BAĞIŞ GÜRAL SÜRMELİ’DEN

Sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan Sema Güral Sürmeli, “Kütahya da fabrikaların bulunduğu kampüsümüzde Kızılay kan bağışı tırı vardı. İlk kan bağışını “14 Haziran kan bağışı günü” kampanyası için NG ailemiz adına ben yaptım. Herkese örnek, faydalanacak kişilere de şifa olması dilekleriyle Kızılay tarafından şahsıma ve şirketlerimize takdim edilen plaketleri doktor beyden büyük gururla aldım.” İfadelerini kullandı.

‘İYİLİK BULAŞICIDIR’

Bağışta bulunan tüm çalışma arkadaşların teşekkür eden Güral Sürmeli, “Çünkü biz bu fabrikalarda sadece porselen ve seramik üretmiyoruz. Ve iyilik bulaşıcıdır diyoruz. Hadi sizde gidin verin kanınızı. Belli mi olur birisinin hayatı, belki sizin elinizdedir. Çünkü kan bağışı ve organ bağışı hayat kurtarır.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *