ŞİMŞEK YİNE VAZGEÇMEDİ

526

Belediye Kütahyaspor’un başarılı defans oyuncusu Erdinç Çepoğlu ile yeniden anlaşma sağlandı. Erdinç geçen sezon takımın en çok sahada kalan ismi olmuştu.  

Transfer çalışmalarına devam eden Belediye Kütahyaspor geçen sezon takımın defans hattında yer alan Erdinç Çepoğlu ile yeniden anlaştı. 1990 Rize doğumlu olan Erdinç futbol hayatına Pazarspor da başlayıp burada 5 sezon geçirdikten sonra Fatih Karagümrük takımına transfer oldu. 4 sezon Karagümrük formasını terleten Erdinç daha sonrasında yine bir İstanbul takımı olan Pendikspor ‘ a transfer oldu. Genelde gittiği takımlarda istikrar abidesi olan Erdinç burada 3 sezon geçirdikten sonra geçen sezon Kütahyaspor’a geldi. Geçen sezon neredeyse maç kaçırmayan Erdinç takımın en çok sahada kalan oyuncusu olurken 1 de gol kaydetti.

34 MAÇTA FORMA GİYDİ

Erdinç Çepoğlu geçtiğimiz sezon takıma katılmış ve gösterdiği performansla hem teknik direktör Ahmet Yavuz’un hem de İsmail Güldüren’in değişilmez ismi olmuştu. Hava toplarındaki üstünlüğü ile bilinen Erdinç Çepoğlu  34 lig maçında görev alırken bunların 33’ünde ilk 11’de forma giydi. Türkiye kupasında da forma giyen başarılı savunma oyuncusu özellikle İbrahim Konuksever ile iyi bir ikili oluşturdu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *