YRP GENEL BAŞKANI DR. FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI İÇİN ERBAKAN’A BİN 500 İMZA

393

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Kütahya’dan topladıkları imzanın Bin 500’ü bulacağını açıklayan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Uğurel, parti üyesi olsun olmasın her yaştan insanın imza verdiğini belirtti. Uğurel, gerekli olan 100 bin imza ama bizim hedefimiz 200- 300 bini bulmak” dedi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun seçimlerde seçmenler tarafından aday gösterilecek Cumhurbaşkanı adayları için 100 bin imza toplanması kararının ardından imza toplama süreci başladı. Yeniden Refah Partisi Kütahya teşkilatları, Cumhurbaşkanı adayları Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan için Kütahya Adliyesi önünde imza standı açıldı.

‘HEDEFİMİZ DAHA DA BÜYÜK’

100 bin imza toplama sürecini başlattıklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Ahmet Uğurel, toplam imzanın Kütahya’da 1000’i Türkiye genelinde 38 bini geçtiğini belirtti. Perşembe gününün sonunda Türkiye’deki toplam imzanın 40- 45 bini, Kütahya’daki toplam imzanın Bin 500’ü bulacağını dile getiren Ahmet Uğurel, 100 bin imza toplamaları gerekse de hedeflerinin daha büyük olduğunu vurguladı.

100 bin değil 200 – 300 bin imzayı bulmak istediklerini ifade eden Uğurel, “Halkımız büyük teveccüh gösteriyor. Yeniden Refah Partisi’nden olan ya da olmayan herkes seferber oldu. İmza atmaya geliyor” dedi. Gençlerden çok sayıda bir imza aldıklarını belirten Uğurel, “Gençlerden de gelen ilgi çok güzel, bize karşı ilgileri arttı.” İfadelerinin de kullandı.

‘İTTİFAKA GEREK YOK BİZ BÖYLE İYİYİZ’

Cumhur İttifakına dahil olmamalarına dair yorumlarda da bulunan Uğurel, “İttifaka gerek yok biz böyle iyiyiz. Biz zor olanı seçtik, zorlu yollara baş koyduk” dedi. Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığından yapılan açıklamada partiye üye olsun ya da olmasın 18 yaşını dolduran Kütahyalı vatandaşlar; 22-27 Mart 08:00-20:00 saatleri arasında İlçe Seçim Kurullarına imzaya çağrıldı. İmza verenler, 3-4 kişilik ekip olduğu takdirde partiden ulaşım desteği de sağlanacak.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *