İKİ TRANSFER DAHA AÇIKLANDI

635

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürürken iki isimle daha anlaşma sağladı. Kırıkkalespor’dan kanat oyuncusu Ali Kemal Özkan ve Bursa Yıldırımspor’dan kaleci Alper Kağan Çakır yeni sezonda Kütahyaspor için mücadele edecek

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Kütahyaspor son olarak iki isimle daha anlaşma sağlayarak kadrosunu güçlendirmiş oldu. İlk olarak, 1998 Kütahya doğumlu Alper Kağan Çakır ile bir araya gelinirken anlaşma sağlanarak imzalar atıldı. 1998 doğumlu Alper Kağan Çakır futbol hayatına Altay kulübünde başlarken, sırası ile, Çatalcaspor, Silivrispor ve son olarak ta geçen sezon rakibimiz olan Bursa Yıldırım’da görev aldı.

İKİNCİ İMZA KANAT İÇİN

Belediye Kütahyaspor ikinci imzayı ise Ali Kemal Özkan ile attı. Belediye Kütahyaspor’dan transfer ile ilgili olarak yapan açıklamada “Çılgın Kanat Alı Kemal Özkan Belediye Kütahyaspor da ! Transfer çalışmalarına gece gündüz devam eden yönetim kurulumuz Ali Kemal Özkan ile el sıkıştı. 1993 Ankara doğumlu olan Ali Kemal futbol hayatına Karşıyaka ‘da başlayıp sırası ile Batman Petrolspor, Mamak Fk, Zonguldak Kömürspor, Hopaspor, Mardin 1969 ve son olarakta bir başka transferimiz olan Yasin Reis ile beraber Kırıkkale de yer aldı. İki sezondur Yasin Reis ile beraber kanatları yıpratan oyuncularımız bu sezonda Belediye Kütahyaspor için mücadele edecekler. Geçen sezon Kırıkkalede Yasin Reis 11 gol atarken Ali Kemal de 13 gol atan oyuncularımız Mardin’de ise Yasin Reis 7 Ali Kemal ise 8 gol atarak katkı sağlamıştı . Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *