ŞİMŞEK GOLCÜ İLE ANLAŞTI

555

Belediye Kütahyaspor bir süredir kulislerde konuşulan golcü oyuncu Yusuf Atasoy ile sözleşme imzaladı. Son iki sezonda 68 maça çıkan Yusuf Atasoy 26 gol kaydetti

Belediye Kütahyaspor herkesin büyük bir merakla beklediği golcü oyuncu transferini açıkladı. Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor’da forma giyen golcü oyuncu Yusuf Atasoy ile kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Belediye Kütahyaspor başkanı Erdoğan Çolak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yusuf Atasoy törende imayı atarak resmen Belediye Kütahyaspor ile anlaşmış oldu. 23 yaşındaki Yusuf Atasoy Beşiktaş Alt Yapısında yetişirken son iki sezonda Çatalcaspor forması giydi. 68 maça çıkıp, 15’i geçen sezon olmak üzere 26 kez ağları havalandırdı. Bu performansıyla ligin dikkat çeken isimleri arasında yer alan başarılı santrafor, bir çok takımın arasından, tercihini mavi lacivert formamız adına yaptı. Belediye Kütahyaspor kulübünden yapılan açıklamada “ Yusuf Atasoy’a hoşgeldin diyerek, şehrimizin 2.Lig yürüyüşünde mavi lacivert çubuklu formamız ile bol gollü ve başarılı bir sezon diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İKİNCİ LİGDE DE FORMA GİYDİ

Belediye Kütahyaspor’un anlaşma sağladığı genç golcü Beşiktaş alt yapısında yetişirken U 21 takımında 14 maçta 6 gol kaydetti. Daha sonra 2. Lig ekiplerinden Başkent Gözgözler Akademi’ye transfer olan Yusuf burada forma bulmakta zorlanırken 2019/2020 sezonunda Erbaa’da da forma giydi. 7 maçın 3’ünde ilk 11’de şans bulan ve toplamda 2 gol kaydeden Yusuf Atasoy, 2020/2021 sezonunda Çatalcaspor ile anlaşma sağladı. 33 maça çıkan ve 11 gol atarak çıkış yakalayan golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon ise kariyerinin zirvesine çıktı. Yine Çatalcaspor ile 33 karşılaşmada forma giyerken 15 kez fileleri havalandırarak kariyerinin de en fazla golüne imza atmış oldu. bin 864 dakika forma giyerek takımın başarısı için mücadele veren Yusuf Atasoy yen, sezonda Belediye Kütahayspor için sahaya çıkacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *