‘HER İSTEĞİMİZ YERİNE GELİYOR’

560

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın köy yolları eleştirilerine bu defa cevabı, yollarını eleştirdiği köyün muhtarı verdi. Vekil Kasap’ın “Avdan’ın yolu yok” paylaşımına yorum yapan Soğukçeşme Avdan Köyü muhtarı Süleyman Durgut, “İl Özel İdaresi her türlü isteğimizi yerine getiriyor.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap’ın köy yollarını eleştirdiği sosyal medya paylaşımı üzerine Soğukçeşme Avdan Köyü Muhtarı Süleyman Durgut hizmetlerden memnun olduklarını belirterek tepki gösterdi.

BAŞKAN YILMAZ ‘HODRİ MEYDAN’ DEMİŞTİ

Sık sık köy yollarını eleştiren CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’a daha önce İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz tepki göstererek Vekil Kasap’ın iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtmiş ve tüm köy yollarını birlikte incelemeye davet etmişti.

CEVAP KÖY MUHTARINDAN GELDİ

Ali Fazıl Kasap’ın köy yolları eleştirilerine bu defa cevabı eleştirdiği köyün muhtarı verdi. Kütahya Soğukçeşme Avdan Köyü’nde düzenlenen Geleneksel Erenler Çoban Babayı anma etkinliği sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ” İl Genel Meclisi Başkanı, Kütahya’nın bütün köylerinin yolu var demişti. Avdan’ın yok. İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, ve Mülki İdare Amirleri muhtemelen yüzleri tutmadığı için bu etkinliğe katılmadılar. Bu yolları yapın. Vatandaşı daha fazla mağdur etmeyin” dedi

Soğukçeşme Avdan Köyü muhtarı Vekil Kasap’ın gönderisine yorum yaparak İl Özel İdaresi hizmetlerinden memnun olduklarını belirt. Durgut,  “Sayın Vekilim, Soğukçeşme muhtarı olarak İl Özel İdaresi her türlü isteğimizi yerine getiriyor. Avdan Aşağısoğukçeşme’ye indirildiği için Avdan olarak köy görünmüyor.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *