‘YANGIN İNSANÜSTÜ BİR GAYRETLE KONTROL EDİLDİ’

446

Küreci Köyü’nde 270 hektar alanda etkili olan orman yangınının insanüstü gayretlerle kontrol altına alındığını belirten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Allah, devletimizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun. Devletimize zeval vermesin.” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Emet’in Küreci Köyü’nde meydana gelen yangının ardından bir geçmiş olsun mesajı yayınladı.

26 HELİKOPTER YER ALDI’

Yaklaşık 270 hektar alanda etkili olan orman yangınının 24 saate varmadan kontrol altına alındığını belirten Ahmet Erbaş, “Orman Genel Müdürlüğü’nün ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nün koordinasyonunda diğer kurum, kuruluş ve STK’larımız ile yangınla mücadalede seferber olan gönüllü vatandaşlarımızın insanüstü gayretleriyle kontrol altına alınan yangın söndürme çalışmalarına; 26 Helikopter, 9 Uçak, 78 Arazöz, 8 Dozer 485 Personel ile müdahale edildi.” İfadelerini kullandı.

‘VALİ ÇELİK BİZZAT TAKİP ETTİ’

Emet’e, Küreci köyüne ve Kütahya’ya  geçmiş olsun dileklerini ileten Ahmet Erbaş, “Koordinasyon çalışmalarını en başından itibaren bizzat takip eden Sayın Kütahya Valimiz Ali Çelik olmak üzere; tek bir ağacı dahi korumak uğruna kendini alevlere siper eden, bir canlıyı daha kurtarmak için yangınlara karşı mücadele veren Mehmetçiğimize, jandarmamıza ve emniyet güçlerimize, tüm kurum, kuruluş, STK ve gönüllü vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah, devletimizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun. Devletimize zeval vermesin.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *