BÖLGE FİNALİ ULU CAMİ’DE YAPILDI

597

Bursa, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova il birincileri Kütahya’da gerçekleştirilen “Ezanı Güzel Okuma Yarışması” bölge finaline katıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca “2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle ülke genelinde düzenlenen “Ezanı Güzel Okuma Yarışması” kapsamında il ve bölgelerde elemeler sürüyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında, personelin yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik ülke genelinde düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması’nın bölge finali Kütahya’da gerçekleştirildi.

10 FARKLI İL BİRİNCİSİ KÜTAHYA’DA

Kütahya Ulu Camii’de düzenlenen ve Kütahya Müftülük Web TV’den canlı yayınlanan yarışmaya Bursa, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova il birincileri katıldı.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda yarışmaya Bursa’yı temsilen katılan Ramazan Aydemir birinci, Çanakkale’yi temsil eden Recai Aymaz ikinci, Balıkesir’den Rıdvan Karakaya ise üçüncü oldu.

Dereceye giren yarışmacılara hediye takdimi ile program sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *