‘HAYATI KIYISINDA İZLEMESİN MERKEZİNDE OLSUNLAR’

525

27 engelli çocuk için düzenlenen sünnet merasimine katılan Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “Onların hayatı kıyısından izlemek yerine, hayatın merkezinde yer almalarını istiyoruz. Tüm gücümüzle daima yanlarındayız.” İfadelerini kullandı.

Türkiye Sakatlar Derneği tarafından 27 engelli çocuk için sünnet merasimi düzenlendi. Programa; Vali Ali Çelik, Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar, davetliler ve engelli yakınları katıldı.

‘HAYAT BÖYLE GÜZELLEŞİYOR’

Bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ali Çelik, İyilikleri paylaştıkça, bir arada oldukça güzelleşiyor hayat.  Bu güzel günde emeği geçen, maddi ve manevi katkı sunan herkese teşekkür ederim. Rabbim çocuklarımıza, gençlerimize hayırlı bir ömür nasip etsin” dedi.

‘ TÜM GÜCÜMÜZLE DAİMA YANLARINDAYIZ’

85 milyonun her bir ferdi gibi özel vatandaşların da gönüllerince yaşamlarını huzur içinde sürdürmesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “Onların sosyal hayatın içinde olmasını destekliyoruz. Bilhassa da çocuklarımızın eğitimine, sağlığına özen gösteriyor, sportif ve kültürel aktivitelerde başarılı olmaları yönünde teşvik ediyoruz. Hayatı kıyısından izlemek yerine, hayatın merkezinde yer almalarını istiyoruz. Tüm gücümüzle daima yanlarındayız.” İfadelerini kullandı.

Çetin Erenler, çocukları ve ailelerini sevindiren program için dernek başkanı Hatice Yakar’a, yönetimine ve katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *