HAZİNE BULDUM AMA  YERALTINDAN DEĞİL!

626

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan Aşıklar Tepesi’ndeki kazı çalışmaları için kamuoyunda yapılan ve başkanlarca sorulan soruları cevaplayarak ‘’Yerin altında hazine aramıyoruz. Evet, hazine buldum. İlçemizin modern alt yapısını değiştirmek için hazine bulduk. Ama yerin altından değil. Bilakis yerin üstünde’’ dedi.

Aşıklar tepesindeki kazı çalışmaları için kamuoyunda yapılan ve başkanlarca sorulan soruları da cevaplayan Başkan Doğan ‘’Bu alana, 15002 Emet’in en büyük deposu yapılıyor. Burada onlarca kamera var. Yerin altında hazine aramıyoruz. Evet, Hüseyin Doğan olarak bizler hazine bulduk. İlçemizin modern alt yapısını değiştirmek için hazine bulduk. Ama yerin altından değil. Bilakis yerin üstünde. Bizler için hazinelerden daha değerli hükümetimiz sayesinde ilçemize kaynaklar yaratarak hazine bulduk. Ülkemizin gözbebeği Etimaden işletmelerimizden alt yapıya destek için 50 milyon tl değerinde hazine bulduk. Yapılan alt yapı çalışmalarında arıtma tesisi için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vasıtası ile 20 milyon TL hazine bulduk.

Emet belediyesi olarak kamunun haklarını savunmaya, Emet halkımızın geleceğini modernize etme adına, her türlü eleştiriye rağmen daha da azim ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerden dua ve desteklerinizi bekliyoruz. Bizlerin hedefi Hakk’ın ve halkımızın rızasını kazanmaktır. Makam ve para peşinde olsaydık, bugün bu alt yapıya da girmez, her tarafı akan delik deşik içme suyu hattına oradan buradan su kaynakları bulup depolara doldurmakla günleri geçiştirirdik.

Bir kaç senedir halkımıza söylediğimiz gibi, birlikte bunalacağız, birlikte üzüleceğiz. Ama Allah’ın izniyle bu işleri en kısa sürede bitirerek hem kendimiz hem de çocuklarımız, torunlarımız için sağlıklı modern içme suyu yansıra, yemyeşil üst yapıları da yapılmış ışıl ışıl bir Emet birlikte ulaşacağız. Sayın başkanlarımıza kafalarına takılan her konuda her zaman kapılarımızın açık olduğunu, gelip bizlerden bilgi alabileceklerini belirtir, katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim ”dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *