“SÜMER EZGÜ İLE ANADOLU’DAN GELDİK” PROGRAMININ ÇEKİMLERİ KÜTAHYA’DA YAPILDI

649

TRT Müzik ekranlarında yayınlanan “Sümer Ezgü ile Anadolu’dan Geldik” programı çekimleri Kütahya’da yapıldı. Kent Müzesi, Darülkurra, Germiyan Sokak, Aizanoi Antik Kenti’nde gerçekleştirilen çekimler Kütahya’nın müzik tarihine ışık tutacak

TRT MÜZİK’DE YAYINLANACAK

TRT Müzik ekranlarında izleyiciyle buluşan ve büyük beğeni toplayan “Sümer Ezgü ile Anadolu’dan Geldik” programı bir bölümünde Kütahya’ya yer verecek.

Programın çekimleri için Kütahya’ya gelen Türk Halk Müziğinin duayen ismi Sümer Ezgü ve program ekibi, Kent Müzesi’nde çekim yaptı.

BU DEFA KÜTAHYA’DA

Anadolu’yu karış karış gezerek Türk Halk Müziğinin kaynaklarını arayan program bu defa Kütahya’da. Kent Müzesi ve Darülkurra’da gerçekleştirilen çekimler Kütahya’nın köklü müzik tarihine ışık tutacak.

Kütahya’daki çekimlerine iki günü ayıran program ekibine Kütahya Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül eşlik ediyor.

ANTİK KENT’DEN YOL HİKAYESİ

Program formatında yer alan yol hikayesi çekimleri ise Çavdarhisar’da bulunan Aizanoi Antik Kenti ve Germiyan Sokak’ta da çekimler gerçekleştirildi. TRT Müzik ekranlarında yayınlanacak program şehrin tanıtımına da katkı sağlayacak.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *