AHMET ERBAŞ,ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NDAN DESTEK İSTEDİ

749

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya ilçelerinde telefon çekmeyen köylerin olduğunu ve bu köyleri tespit ettiklerini belirterek, Ulaştırma Bakanlığı’ndan destek talep etti.

Ahmet Erbaş, “Kütahya ilçelerimizde telefonun çekmediği köylerimiz var. Köylülerimiz bu durumdan muzdarip.

Telefon çekmeyen köylerimizi;
Dumlupınar ilçemizin Arpalı Köyü, Ağaç Köy, Eydemir Köyü, B. Aslıhanlılar Köyü, K.Aslıhanlılar Köyü ve Hamur Köyü; Altıntaş ilçemizin Alıncık Köyü, Işıklar Köyü, Akça Köyü, Karaağaç Köyü, Pınarcık Köyü, Yeşilyurt Köyü, Oysu Köyü, Saracık Köyü; Aslanapa ilçemizin Ada Köy, Aslıhanlar Köyü, Tokul Köyü, Çömlekçi Köyü, Saray Köyü, Çakmak Köyü; Çavdarhisar ilçemizin İlcikören Köyü, Yeşildere Köyü, Yenice Armutcuk Köyü, Demiroluk Köyü, Kizik Köyü, Hacıkebir Köyü, Efeler Köyü; Domaniç ilçemizin Çarşamba Köyü, Saruhanlar Köyü, Yeşil Köy, Kocayayla Köyü, Topukyaylası Köyü; Emet ilçemizin Kayı Köyü, Subak Köyü, Konuş Köyü, Kabaklar Köyü, Katrandağı Köyü; Gediz ilçemizde ise anayolda dört kör nokta bulunuyor. Gediz – Simav arasında Ayvalı Köyü, Üzümlü Köyü, Gümele Köyü, Yağmurlar Köyü, Kurtçam Köyü, Ilıcasu Köyü, Yeyinler Köyü, Sazak Köyü, Karaağaç Köyü, Yerki Köyü; Tavşanlı ilçemizde Merkez Ovacık Köyü; Pazarlar ilçemizde Yenice Köyü; Simav İlçemizde Hıdırdivan Köyü; Hisarcık ilçemizde ilçe merkez sanayi sitesi Kurtdere Köyü ile Güldüren Köyü, Şaphane ilçemizde ise belirtilen köylerimizde bir operatör hariç diğer operatörler çekmiyor. Karakür Köyü, Kızılkoltuk Köyü, Karacadevret Mahallesi olarak tespit ettik.

Bu sorunumuzun çözümü için Ulaştırma Bakanlığı’mızın desteğini talep ettik. Yukarıda belirttiğimiz köylerimizle ilgili gerekli listeyi Ulaştırma Bakanlığı’mıza ve Haberleşme Genel Müdürlüğü’ne ilettik. En kısa sürede köylerimizin iletişim sorununun çözülmesini bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *