MİLLİ MÜCADELENİN BEŞ ŞEHRİNDE 100’ÜNCÜ YILIN COŞKUSU

488

Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Aracı Başkomutan Meydan Muharebesi’nin 100’üncü yılında milli mücadeleye damga vuran 5 şehirde çocuklara Büyük Zafer’i anlattı. Kütahya’daki öğrenciler için başlattığı proje tüm Türkiye’ye yayılan Kütahya Valisi Ali Çelik, Motivasyon aracımız, çocukların yüzüne tebessüm olmaya devam edecek.” Dedi.

ÇOCUKLARLA TAÇLANDI

Kütahya Valiliği himayesinde gerçekleştirilen Büyük Zafer’in 100. yılı etkinlikleri kurtuluşun şehri Kütahya ile sınırlı kalmadı. Büyük Zafer’in 100. yılı coşkusu Samsun, Sivas, Amasya, Erzurum ve Polatlı/Ankara’da çocuklarla taçlandırıldı.

Çocuklar için 81 il hedefiyle yola çıkan Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Aracı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde kesin zaferle sonuçlanan Başkomutan Meydan Muharebesi’nin 100. yılında milli mücadeleye damga vuran 5 şehirde Büyük Zafer’i anlattı.

BİNLERCE ÇOCUK ETKİNLİKLERE KATILDI

Büyük Zafer’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında sırasıyla Samsun, Sivas, Amasya, Erzurum ve Polatlı/Ankara’da konuşlandırılan motivasyon aracı, binlerce çocuğa ulaştı.

Çocukların eğlenerek öğrendiği motivasyon aracında, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Kudret Armağan tarafından iletişim, teknoloji, liderlik ve girişimcilik yönlerinin geliştirilmesi için de eğitimler verildi.

Etkinliklerin ardından çocuklara ahşap kalemlik, TRT Çocuk dergisi hediye edildi.

‘ÇOCUKLARIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLACAK’

Büyük Zafer’imizin 100’üncü yıl coşkusunu binlerce çocukla taçlandırdıklarını belirten Vali Ali Çelik, “Samsun, Sivas, Amasya, Erzurum ve Polatlı/Ankara’ya ev sahiplikleri için teşekkür ederiz. Motivasyon ve eğitim aracımız, çocuklarımızın yüzüne tebessüm olmaya devam edecek.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *