KERBELÂ ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANIYORUM

560

Altıntaş Belediyesi tarafından Muharrem ayı sebebiyle gerçekleştirilen programa katılan AK Parti) Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “Kerbelâ’da şehadete yürüyen Hz. Hüseyin ve Ehl-i Beyti rahmetle anıyorum. Muharrem ayı ve Aşure Günü birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin gücüne güç katsın. “ dedi

Kütahya Valisi Ali Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler ile birlikte, Altıntaş Belediyesi tarafından Muharrem ayı sebebiyle kurulan stantta vatandaşlara aşure ikram etti.

Programa; AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal da katıldı.

Muharrem ayının birlik ve beraberliği pekiştirmesi temennisinde bulunan Vali Çelik, Başkan Arif Teke’ye aşure programı için teşekkür etti.

Belediyemiz tarafından düzenlenen aşure programında konuşan Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “Hz. Peygamberimizin, “Hüseyin bendendir, ben de Hüseyin’denim! Kim Hüseyin’i severse Allah da onu sevsin” dediği, zulme boyun eğmeden, Kerbelâ’da şehadete yürüyen Hz. Hüseyin ve Ehl-i Beyti rahmetle anıyorum. Muharrem ayı ve Aşure Günü birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin gücüne güç katsın. “ ifadelerini kullandı. Ceyda Çetin Erenler, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke’ye, emeği geçen herkese teşekkür etti.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *