İNDİRİM?

712

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MARKETLERİNDE ETİKETLER DEĞİŞTİ!

Enflasyonla mücadele kapsamından 30’dan fazla kalem üründe indirim uygulandığı Tarım Kredi Kooperatif Marketlerine koşan vatandaşlar kasalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı vatandaşlar, indirimden memnun kalmadıklarını belirtirken şeker ve yağ da tükendi.

DİĞER MARKETLERE ÖRNEK OLUNMALIYDI’

Yoğunluk sebebiyle şeker ve Ayçiçek yağının tükendiği marketlerin çıkışında konuşan vatandaşlar daha büyük beklentileri olduğunu belirtti. Yüzde 30’luk indirimi etiketlerde bulamadığını ifade eden Ömer A., “Hani yüzde30?.120’den 117’ye düşmüş. 3TL indirim var zeytinyağında. Vatandaşla dalga bari geçmeyin. İndirim olunca ilk siz yapın ki üç harfli marketlere örnek olun” dedi.

‘O KADAR İNDİRİM YOK’

Yüzde 30 indirimi duyunca sevinse de umduğunu bulmadığını belirten Hüseyin D. “Hiçbir şeyde o kadar indirim yok. Patates 7,95 ben pazarda onu 6 TL’ye alıyorum. Karpuz 5 TL, Pazar 3 TL. güya indirim var diyorlar ama indirimin i’si yok. Vatandaşı kandırıyorlar” ifadelerini kullandı.

‘İNSANLAR FAZLA FAZLA ALIYOR’

İndirimlerden memnun olduğunu belirten Beyhan B. “Sadece sıkıntı insanlar fazla fazla mal alıyorlar. Şeker yağ kalmamış, 5’de gelecek dediler” ifadelerini kullandı. Her şeyin pahalı olduğunu ifade eden  Mürsel A. ise geçen hafta aldığı peynire kuruşla indirim geldiğine değinerek “İndirim İndirim dediler balonmuş demek ki söylentiler. İndirim bu değil” şeklinde konuştu.

Makarna fiyatlarında bir TL’lik indirim olduğunu vurgulayan Mustafa Ş. şu ifadeleri kullandı: “Atıştırmalık alayım dedim onlar da aynı fiyat. Et ürünlerinde de indirim olacak dediler. İndirimli et  Kütahya’ya gelmemiş. Nedendir bilmiyorum belki Kütahya’da et ve Süt Kurumu vardı kapandı o yüzdendir.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *