MİLLET BAHÇESİ KİMİN BÜTÇESİNDEN?

491

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenlerin “Millet bahçesi Sayın Cumhurbaşkanımızım Kütahyamıza hediyesidir” ifadesini eleştiren Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, “Hediyeyi kişi kendi bütçesinden aldığı ile verir. Sayın Cumhurbaşkanımız millet bahçesini kendi bütçesinden mi yapmaktadır?” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin “Kütahya’daki tek muhalefet partisi Yeniden Refah Partisi” notuyla sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Yapımı hızla devam eden Millet Bahçesi’nin önünde açıklamalarda bulunan Osman Gezgin, alanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

‘AÇIKLAMASI BİZİ ÜZDÜ’

Yeniden Refah Partisi olarak yapılan her güzel şeyin arkasında olduklarını ifade eden Osman Gezgin, “ “Yapandan her zaman Allah razı olsun diyoruz lakin bazı şeyler üslup olarak da bizi üzmüyor değil. Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Kütahya Milletvekili Sayın Ceyda Çetin Erenlerin bir açıklaması bizleri üzmüştür. Millet bahçesi ile ilgili “Bu Sayın Cumhurbaşkanımızım Kütahyamıza hediyesidir” ifadesi insanlarda farklı algılara yol açtı. Hediye dediğimiz kavram bir insanın kendi bütçesinden kendi öz kaynaklarından alınan bir şeyin sevgi dahilinde karşısındakine verilmesi hadisedir. Bizim burada merak ettiğimiz hadise Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 40 milyon TL değerinde olduğu söylenen millet bahçesini kendi bütçesinden mi yapmaktadır?, Yoksa devlet bütçesinden mi yapmaktadır?” ifadelerini kullandı.

‘ÖNCELİK BU MU OLMALIYDI’

Türkiye genelinde 30’un üzerinde millet bahçesi yapıldığını açıklayan Gezgin,  “Şu anda ekonomik sıkıntılar yaşayan ülkemizde üretim ve istihdamla ilgili ciddi problemlerin olduğu ülkemizde bu kaynaklar parklara bahçeler mi yatırılmalıdır. Yoksa üretime fabrikaya istidama mı yatırılmalıdır?” şeklinde konuştu.

‘DOĞRUNUN ARKASINDAYIZ’

Kütahya’nın birçok konuda geri kaldığını hatırlatan Gezgin, şu ifadeleri kullandı: “Bunların üzerine çalışılmalı ve konuşulmalıdır. Biz Yeniden Refah Partisi olarak çivi çakanın arkasındayız, her doğru yapılan şeyin yanındayız ve Allah razı olsun deriz. Ancak üslup, yaklaşım ve öncelik sıralamaları her şeyin üzerindedir.”  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *