YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞMAK ÜZERE

471

İmalat sürecinin önemli bir aşamaya gelen Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda alt ve üst yapının hazırlığına başladığını belirten Başkan Işık, “Parkımız beklediğimiz güzel bir görünüme kavuşmak üzere.” Dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, halk arasında Maltepe Parkı olarak bilinen Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Işık, parkın imalatında önemli bir noktaya geldiklerini söyledi.

‘KORUMAK YAPMAKTAN ÖNEMLİ’

Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, açıklamasında; “Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’mızda yapılan imalat çalışmalarını denetlemek için buradayız. Şu anda geçmişten beri hepimizin beklediği ve bir an önce bitmesini istediği imalat sürecinin önemli bir aşamasına gelindi. Alt yapılar tamamlandı, üst yapı imalatları başladı. Parkın içerisinde uzun yıllardır hiçbir işe yaramayan ucube görünümlü şelale ve benzeri donatıların hepsi kaldırıldı. Parkımız beklediğimiz güzel bir görünüme kavuşmak üzere. Muhtarımıza ve mahalle sakinlerine parkımıza sahip çıktıkları ve yakından takip ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Yapılacak olan parkımız bu şehrin en güzel yerinde, en güzel mahallelerinin ortasında yer alması konum olarak çok önemli bir yere sahip. İmalatların korunması konusunda tüm mahalle sakinlerimiz gerekli hassasiyeti gösterirler. Çünkü yapmak çok önemli ama korumak en az onun kadar daha önemli” dedi.

Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Yenice ise konuşmasında Başkan Işık’a teşekkür ederek; “Beş mahallenin ortasında olan bir parkımızı gayret göstererek yeniliyor. Emeklerine sağlık” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *