ERDOĞAN GELMEDEN MÜJDESİ GELDİ

508

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kütahya ziyareti öncesi AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, bombaları üst üste patlattı. Şehir hastanesinde yüklenici şirketin tüm sıkıntılarının giderildiğini belirten Önsay, Erdoğan’ın imzasıyla Germiyan Kampüsü içine yeni bir hastane yapımının 2022 yatırım programına alındığını belirtti

Kütahya, 29 Ağustos’taki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehre ziyaretine kilitlenmişken Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, sağlık alanında önemli müjdeleri paylaştı.

KÜTAHYA ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATINDA MİMARİ, ELEKTRİK, MEKANİK, TESİSAT VE ALTYAPI ÇALIŞMALARININ DEVAM ETTİĞİ BİLDİRİLDİ. (HÜSEYİN EFE/KÜTAHYA-İHA) Kütahya Şehir Hastanesi inşaatında mimari, elektrik, mekanik, tesisat ve altyapı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

ŞEHİR HASTANESİ’NDE

TÜM SORUN ÇÖZÜLDÜ

Uzun zamandır hizmete girmesi beklenen Kütahya Şehir Hastanesi’nin yapımında son gelişmeleri paylaşan Mustafa Önsay, “Şehir hastanemizin tamamlanması noktasında yüklenici şirketin tüm sıkıntıları giderilmiş olup, yılsonunda Kütahya Şehir Hastanesi’ne kavuşacaktır” ifadelerini kullandı. Şehir hastanesinin açılması ile Kütahya sağlık alanında büyük bir hizmete kavuşmuş olacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

HASTANE İÇİN İMZAYI ATTI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, sağlık alanında ikinci bir müjde daha paylaştı. Germiyan Kampüsü içine yeni bir 600 yataklı hastane yapılmasının 2022 yatırım programına alınması kararının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalandığını belirten Önsay, “Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyorum, Kütahya’mıza hayırlı olsun” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE

ÇALIŞIYORUZ

Germiyan Kampüsü’ne yapılacak yeni hastane ve Şehir Hastanesi’nde yaşanan pürüzlerin giderilmesiyle vatandaşların sağlık hizmeti almasında yaşanan sorunların çözümü için büyük bir adım atılmış oldu. Önsay, yatırımların devam edeceğini ifade ederek “Kütahya’nın tüm ihtiyaçlarını gidermek adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah çok daha güzel çalışmalara imza atacağız” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *